Borås Resa

På fredag beger sig 13 ungdomar och 3 ledare till Borås för att under helgen deltaga på O-event. Nedan följer lite information om helgen

Vi samlas fredagen den 6 november kl 15 på parkeringen framför Flygts huvudkontor. Vi åker i 2 minibussar mot Borås och kommer stanna längs vägen för att fika. Vi fixar saft och bulle åt alla.
Väl framme i Borås ska vi åka till den gymnasieskola som vi ska sova på under helgen. Där bäddar vi upp våra luftmadrasser med täcke/sovsäck och kudde. Sedan byter vi om till orienteringskläder och drar till Borås arena för att deltaga i sprint-by-night. Vår kvällsmåltid kommer att serveras på arenan under kvällen.
På lördagen äter vi frukost på skolan innan det är dags för nästa tävling som också har målet på Borås Arena. Up n Downhill sprinten har första start kl 10 och när alla kommit i mål kommer vi käka lunch på skolan.
Sen är vi anmälda till äventyrsbanan som kommer finnas nära skolan. Den ska vi genomföra tillsammans i 2 grupper.
På lördagskvällen har vi bokat bord på Patrik och Pernillas favorit-pizzeria kl 18. Till detta behöver ni ha med er egna pengar.
Efter frukost på söndagen packar vi ihop och beger oss till Borås djurpark för att tävla i ZOO-orientering. Efter att man genomfört sitt lopp serveras det lunch från fältkök och vi har möjlighet att gå runt och kolla på djuren i parken. När vi framåt eftermiddagen känner oss nöjda med Borås, djur och orientering så kör vi mot Emmaboda.
Vi kommer stanna på vägen hem för att äta något, då måste man ha en peng kvar i sin börs. Vi tror vi är hemma ca 18-19.

Packlista:
Luftmadrass/sovsäck/kudde
Hygienartiklar duschsaker
Orienteringskläder
Underställ
Löparskor/orienteringsskor
Mössa och vantar
Varm jacka och riktiga skor
Ombyte
Pannlampa
Pengar till 2 måltider

Tänk på att packa i två väskor. Den ena väskan ska med ut på tävlingarna. Vi duschar på tävlingarna.

Vid frågor kontakta någon av ledarna
Pernilla 072- 310 84 89
Patrik 076- 656 66 76
Ola 070- 665 05 40

Pernilla, 1 Nov 2015
Slutdatum för visning: 10 Nov 2015