Klubbresan

Nu närmar sig årets klubbresa med stormsteg.....
Avresa från Xylems parkering kl 8:00. Bussen kommer 7:45 och Joakim fixar så att vi kan ställa bilarna på inhängnat område.

Vad vi inte får glömma är att betala in 300kr per vuxen för att deltaga på resan. Pengarna sätts in på föreningens bankgiro eller Swish 1230-985432
Bussen går direkt till tävlingen med stopp vid hotellet för att hämta fler tävlande samt in till stan för att lämna de damer som gillar stadsorientering.
Efter tävlingen beger vi oss till scandic Elmia där badet är öppet till kl 17. Vill man inte bada kan man hänga i lobbyn för att visa sin karta och lopp för andra intresserade eller kan man visa upp det man handlat på stan. Säkert är baren öppen så man kan återställa vätskebalansen inför tävlingsdag 2.
Vid 18-tiden hoppas jag att alla badande orienterare torkat till och att alla kartor lagts tillbaka i väskan. Vi samlas då i bokad konferenslokal för lite sisu-aktiviteter och annat skoj. 19:30 är vi vrålhungriga och kastar oss över middagen.
Den som inte lägger sig i tid får skylla sig själv för bussen avgår från hotellet 8:15 för tävling på söndagen. Frukosten serveras fr kl 7:00

At tänka på:
Anmäl er till tävlingarna själv på Eventor senast söndag 16 Augusti
Medtag egen lunch eller handla på tävlingens "marka" och stödj en idrottsförening.
Badet får man bekosta själv. Entré-biljett löses enkelt i hotellets reception och kostar ca 30kr
Ska du vara kvar i Jönköpings stad bör du ha ett välfylld plånbok med dig. Det finns många mysiga fik och en härlig stadskärna att shoppa i.
Evok står för buss, boende och middag på kvällen.

Ses!!
Pernilla

Pernilla, 10 Aug 2015
Slutdatum för visning: 24 Aug 2015