Nu är O-Ringen avslutad.

På tredje dagen av årets O-Ringen kom klubbens enda etapp-seger.

Det var Ronny Hjalmarsson som vann tredje dagens etapp i H65 med nästan 50 sekunder till godo till tvåan.

På etapp 1 var Ellen Kallerbäcks 4:e-placering klubbens bästa notering.

På etapp 2 tog vi många bra placeringar. Ronny tog en andra placering i H65, Gun-Britt Fransson tog 3:e platsen i D60, Anders Andreasson la beslag på 4:e platsen i H65 Motion och Johan Jonsson och Monica Påhlstorp tog 9:e-platsen i H45 Motion respektive D65.

På etapp 4 kom Gun-Britt Fransson på en 4:e plats i D60, Ronny Hjalmarsson kom 8 i H60 och Ellen Kallerbäck knep 9:e-platsen i D12.

På sista etappen kom Ellen 8:a och slutade på en 6:e plats totalt. Gun-Britt kom 7:a totalt i D60.

Det är lätt att glädjas över alla som springer in på topp-10 och det skall vi naturligtvis också göra men vi skall framför allt fortsätta att se orientering som en sport där varje genomfört lopp är en liten seger för var och en som deltar.
Det har sprungits många mil av oss i EVOK denna vecka och alla som stått ut med värmen och backarna är värda ett stort grattis.

Hoppas att vi kan bli minst lika många när O-Ringen går i Boden.
För O-Ringen handlar inte om att vinna, det handlar mer om att vara där och att känna att man faktiskt klarat av 5 dagars tuff orientering.