Nya topplopp på 3:e etappen

I kväll hölls etapp 3 av U5-dagars vid Ålem OK´s klubbstuga i Långehäll. Även denna gång dominerade ungdomar från Emmaboda Verda OK i flera klasser.

Banorna var jättetrevliga och lite svårare än på förra etappen. Även här är det gott om stigar och några minuter snurrades bort av en del löpare.

Emil Medin, som nyligen börjat orientera kom på en stark 2:a plats i Inskolningsklassen. Olle Kallerbäck, som just fyllt 7 år blev 9:a.

I klassen D10 tog Ellen Kallerbäck sin 3:e raka seger. Kajsa Ekdahl kämpade sig till en 2:a plats.

Lovisa Torstensson tog hem seger i D12, följd av Tea Gustafsson och Matilda Kallerbäck. Dessa 3 Emmabodaflickor har nu vunnit var sin etapp. Anni Pedersen tog sig in på 5:e plats i samma klass.

I H10 blev det en ny segrare från Emmaboda genom Simon Eriksson. Gustaf Blom kom 3:a följd av Oliver Eriksson, Isak Petersson, Filip Blom och Emilio Ixot Nilsson.

Anton Karlsson och Erik Torenstam kom på plats 9 och 10 i H12.

Carl Torstensson gjorde ett bättre lopp i dag och kom 4:a, bara halvminuten från bronsplats.

I HD 13-16L var Andreas Karlsson 3:a, trots en miss på flera minuter.

Nästa vecka står Alstermo IF för arrangemanget av 4:e etappen. Då åker ett ännu större gäng ungdomar från Emmaboda för att skaffa sig bra utgångsläge inför sista etappen i Torsås.