Leta ägg i skogen är inte lätt!

Innan träningen sjöng alla för födelsedagsbarnet Göte. Grattis!
Kvällens äggorientering var för många riktigt knepig. Det är tydligt att vi behöver träna mera på både kompassgång och stegning.

Vit och Gul bana hade lite större ägg, vilket gjorde att det fanns mer karta att läsa in sig på. De blå banorna blev däremot riktigt svåra. De flesta hade problem med en eller flera kontroller. En del hade turen att få hjälp av andra löpare.

Den vita banan toppades av Anni och Klara. De hade bara problem med 4:e kontrollen.

Den gula banan sprang Anton runt på 27 minuter. Skuggan behövde inte hjälpa till mycket, men blev ganska svettig. Nina, Kajsa och Erik klarade sig också bra, de var före Ellen, Jenni och Gustav som jobbade länge med första kontrollen.

På den korta blå banan överraskade Karl-Johan med att klå både damer, flickor och den egna sonen. Födelsedagsbarnet hade bråttom hem till tårtan och hade inte tid att stämpla ut.

Peter hade nog en del terrängkännedom, annars kan man inte springa den långa blå banan på den tiden. Lars-Christer och Christer fick båda leta efter 6:an. Carl höll på ganska länge, men han är en kille som aldrig ger upp. Tur att det är påsklov så det går att vila lite i morgon!

Nästa tisdag är det Lovisa som är banläggare. Då är det start och mål vid simhallen i Emmaboda.

Se sträcktider

Ronny, 6 Apr 2010
Slutdatum för visning saknas