Ungdomarna bäst på rävjakten!

Det blev en dramatisk jakt på räven i går kväll. Det var tur att det var en fullvuxen "gammelräv", annars hade han nog blivit nertrampad.

De yngre rävjägarna samlade ihop hela 307 poäng, medan de äldre fick 295. Det visar vilka fantastiskt duktiga ungdomar vi har. Hade alla stämplat ut hade det nog varit dött lopp. Både rävbesök och kontrollbesök gav en poäng, men man var tvungen att stämpla vid en kontroll först och sedan hos räven. Eftersom man fick springa till samma kontroll flera gånger blev det ofta trångt hos räven.

Nästa gång blir det nog fler kontroller i skogen, men bara tillåtet med en stämpling per kontroll. Räven bör också ha en SI-enhet i varje hand.

När alla hittat hem och duschat hade trivselkommittén dukat knytkalasbordet med härlig påskmat. Den smakade inte räv...

När alla åkt hem saknades en kompass i lådan, men det stod ett par Adidas träningsskor i storlek 36 på trappan. De kan hämtas på Götgatan.

På lördag åker 20 EVOK:ar till Orions tävling i Jämjö. Har du lust går det bra att hänga med oanmäld och prova en öppen bana.

Nästa tisdag blir det "ÄggOl" i Lindås med Kent som banläggare. Frågan är om man ska ta på sig förkläde eller om man ska ta äggen i mössan....

Se resultat
Se bilder

Ronny, 31 Mar 2010
Slutdatum för visning saknas