Krävande hinderbana på Allaktivitetsdagen.

Många fick en ansträngande dag i sporthallen. Stafett, sprintbana, hinderbana och däremellan innebandy och badminton. Men det var inget fel på träningsviljan.

Gun-Britt såg till att alla blev ordentligt uppvärmda innan de började hårdträningen. Innebandybanan blev snabbt ockuperad.

Lång kö bildades vid starten för hinderbanan, som i år var lite längre och tuffare än tidigare år. Ändå orkade flera ungdomar köra många varv. Ellan 19, Sarah och Olle 17, Filip 16, Matilda 14, Maja och Lovisa 13. Totalt gjordes 215 varv på hinderbanan.

Hästminnesstafetten vanns av Fjordingarna 15 sekunder före Käpphästarna. Ett par hästar felade vid kontroll 34, men kämpade ändå hårt med alla hinder.

Sprintbanan var inte så lång, men det gällde att hålla kartan rättvänd hela tiden. Bra stämplingsteknik är också viktigt på sprint. 4 flickor var först bland ungdomarna: Lovisa, Ellen, Matilda och Maja. Emilio och Olle var inte långt efter.
Carl kommer närmre Peter för varje år. Nu var han lika på flera sträckor och snabbare på en.

Se sträcktider innesprint

SudOLu med karttecken var inte så lätt för de yngsta, men många klarade ändå ut att lösa uppgiften.

På tisdag är det en stunds teorilektion. Därefter blir det intervallträning. Det är också möjligt att åka skidor för de som hellre gör det.

Nästa lördag är det ungdomsträff i sporthallen. Då får vi även besök av ungdomar från grannklubbarna.

Se bilder
Se tider hinderbanan
Se resultat Hästminnesstafett

Ronny, 23 Jan 2010
Slutdatum för visning saknas