Stolpintervall i snö!

Sista träningspasset före jul blev intervall och snöpulsning på elljusspåret.

Vid stolpintervall får man en angivelse med enbart nummer på stolparna utmed elljusspåret. Det finns 50 stolpar, så det gäller att räkna rätt.

Korta banan var 2,5 km och 14 stolpar att besöka. Det grejade Ellen på 18:55, bra jobbat! Elias var 2:a, 2,5 minuter bakom. Sen kom Olle bara ½-minuten efter Elias. Dom pojkarna kan både springa och räkna stolpar.

Mellanbanan var 3,9 km med 20 stolpbesök. 22:35 tog det för Carl, då är han under 6 min på km. Jörgen och Arvid var inte många sekunder efter.

Långa banan mätte 5,3 km och besök vid hälften av alla stolparna vid spåret. Snabbast var Niklas med 25:59, under 5 min på km. Glenn var bara 11 sek bakom och med 6 min tillgodo på Erland.

Med så snabba tider får vi lägga övningen när det är större snödjup nästa gång. Alternativt lite mer korsande banor så det blir lite skogslöpning också.

Nu tar vi julledigt och laddar om batterierna. Men redan den 27/12 träffas vi i Skäveryd. Då har vi "Återvändardag" med poängorientering och besök av Mattias Karlsson.

GOOOOOD JUUUUUUL!

Se sträcktider

Ronny, 15 Dec 2009
Slutdatum för visning saknas