Härlig final på Emmalägret!

Emmalägret fortsatte på fredagskvällen i Skäveryd. Bokstavsorientering och Rävjakt fick bena fulla med spring. Senare på kvällen var det lek, videofilm och fredagsmys.

Rävjakten hade planerats av Arvid. Det gällde att besöka räven och ett par kontroller så många gånger som möjligt. Rävbesök gav 2 poäng och kontrollerna 1 poäng. Tea, Anton och Tom fick ihop flest poäng och Glasstrutarna tog ytterligare en seger med 310 mot 300 poäng för Blåbären.

Se resultat rävjakten

Lördagsmorgonen var de flesta pigga och vakna tidigt. Efter frukost var det dags för Emma´s Skattjakt. Vid varje kontroll fanns en ordgåta. Av alla ord skulle sedan bildas en mening som beskrev var skatten var gömd. Det var en stenhård kamp innan alla lagmedlemmar var inne och skatten kunde hittas i varsin bastu.

Slutligen återstod Lägermästerskapet. Alla fixade sina banor utan större bommar. På den korta, vita banan fixade Ellen en ny seger åt Glasstrutarna med en dryg minut före Anton och Tea. Jennie och Tom var inte långt efter.

Den lite längre, gula banan vanns av John, en minut före Lovisa. Joel blev 3:a bara en minut efter Lovisa. Erik spurtade på slutet, fick en sträckseger och tog sig förbi Mikael.

Mera saft, glass och prisutdelning blev avslutning på lägret.

Matchen mellan Glasstrutarna och Blåbären slutade 4-3 till de förstnämnda.

Se fredagsbilder
Se lördagsbilder
Se resultat lägermästerskap

Ronny, 27 Jun 2009
Slutdatum för visning saknas