Klubbhelg i Karlskrona

Styrelsen tackar samtliga deltagare för fint engagemang och många härliga skratt....

Och här kommer en sammanfattning av vad helgen innebar för er som inte kunde vara med.
Skolungdomar for till Boda Borg när deras föräldrar samlades i grupper på Scandic för att fundera på vad vår förening kan göra bättre och mer av framöver. Många bra diskussioner fördes och idéerna präntades ner.
Efter en god och stärkande lunch drog Ola en genomgång om vad EVOK har för redan stora planerade evenemang samt visade vår årsplanering.
Emma Bergman Leg dietist och elitlöpare inom orientering kom och föreläste om matglädje och kunskap med fokus på hälsa och prestation. Emma presenterades när vi hade första sidan på TJOGET’s hemsida framme och vi triggade henne och hennes PAN Kristanstad att stå på podiet i Juli-19.

Efter föreläsningen serverades ett gott och nyttigt mellanmål som passade för idrottare. För efter mellanmålet klädde vi om och joggade till Stumholmen där Peter Ekdal körde en sprint för alla deltagare. För då hade ungdomarna hittat tillbaka till Trossö efter att de hade ätit Tacobuffe på Boda Borg.
Lördagsgodis delades ut till barn och ungdomar efter en lyckad träning och utomhusaktivitet i blåsiga Karlskrona. Dagen avslutades med gemensam middag i restaurangen.

Söndagen började med cirkulationsträning med Ola i Hoglandspark. Några passade på att ta en långpromenad och guidning av staden tillsammans med Christer och 2 körde ett längre pass av löpning.

Efter dusch, frukost och utcheckning körde vi en sammanfattning av lördagen samtidigt som Sofie förhörde ungdomarna om vad deras syn på klubbens framtid. Hyra Liseberg och fira midsommar tillsammans var några av förslagen.
Klubbutvecklingshelgen avslutades vid lunch och 53 evokar 3-71 år lämnade Blekinge nöjda och glada.


Missade du helgen och ändå vill vara med och påverka? Söndag 25 nov 9-15 träffas vi på Delliote och fortsätter med arbetet. Vi skapar 2019 årsplanering och försöker förverkliga tankar och ideer som framkom i Karlskrona.


Alla är varmt välkomna även om man inte var med i Karlskrona.

Styrelsen, 28 Okt 2018
Slutdatum för visning: 6 Aug 2019