Ungdomsresa till O-event i Borås 9-11 november

Även i år åker vi på en ungdomsresa till O-event i Borås. Där deltar vi i årets tre sista tävlingar, alla i distansen sprint.

Är du född 2008 eller tidigare hänger du med klubbens ledare till Borås. Där kommer vi bo i en scoutgård i centrum (St Örjans scoutgård).

På fredagen kommer vi att springa en natt-sprint med målgång inne på Borås arena. Första start är kl. 20:00 och efter tävlingen äter vi kvällsmat på arenan.

På lördagen är det Downhill-sprint och även då är målet inne på arenan. Första start är kl. 10:00 och efter tävlingen äter vi lunchen på arenan. Där efter åker vi tillbaka till scoutgården där vi slappar, myser, kör lite spel och har lite annat skoj. På kvällen går vi först på bio och sedan ut på restaurang, så vi kan ladda ordentligt inför söndagens utmaningar!

På söndag är det dags för ZOO-orientering inne i Borås djurpark. Första start är kl. 10:00. När alla löpare är i mål finns det tid att gå i djurparken och kolla på alla djuren. Söndagens lunch serveras på arenan innan vi beger oss hemåt igen.

Är du sugen på att hänga med men inte har åldern inne? Det är inga problem! Kolla med mamma eller pappa om de kan följa med dig. Ni hänger med oss hela helgen men ni kan ev. få köra med egen bil. Det planerar vi när anmälningstiden är ute.

Mer information om tävlingen på http://www.o-event.se/

Anmäl dig till Ola på mail eller telefon
070-665 05 40 
ola.lotty@gmail.com
Anmäl dig senast 20 oktober

Ola, 5 Okt 2018
Slutdatum för visning: 28 Okt 2018