Ungdomsresa till O-event i Borås 10-12 november

Vi kör en favorit i repris av förra årets ungdomsresa till Borås. I Borås tävlar vi i årets sista tävlingar i form av tre olika tävlingar, alla i distansen sprint.

Är du född 2007 eller tidigare hänger du med klubbens ledare i minibussar på fredag em. Väl i Borås kommer vi bo på en scoutgård i centrum. (St Örjans scoutgård)
På fredagen kommer vi att springa en natt-sprint med målgång inne på Borås arena. Första start är kl 20:00 och efter tävlingen äter vi kvällsmat på arenan.
På lördagen är det Downhill-sprint och även då är målet inne på arenan. Första start är kl 10:00 och efter tävlingen äter vi lunchen på arenan innan vi åker tillbaka till scoutgården där vi slappar, myser, kör lite spel, och har lite annat skoj. På kvällen går vi först på bio och sedan ut på restaurang i Borås så vi kan ladda ordentligt inför söndagens utmaningar!
På söndag morgon är det dags för ZOO-orientering på Borås djurpark. Första start är kl 10:00 och när alla löpare är i mål finns det tid att gå i djurparken och kolla på alla djur.
Söndagens lunch serveras på arenan innan vi beger oss hemåt igen.

Är du sugen på att hänga med men inte har åldern inne? Det är inga problem! Kolla med mamma eller pappa om de kan följa med dej. Ni hänger med oss hela helgen men vi kan inte garantera er plats i minibussarna utan ni kan ev få köra med egen bil.
Det planerar vi när anmälningstiden är ute.

Anmäl dej till Pernilla på mail eller telefon
072-3108489
pernilla.kallerback@telia.com
Anmäl dej senast 24 oktober

Mer information
O-event.

Du anmäler dig själv till tävlingarna via eventor
Anmälan via Eventor.

Pernilla / Ola, 12 Okt 2017
Slutdatum för visning: 12 Nov 2017